Haspels

Gepost op: 22 februari 2018

Kabelhaspels, brandslanghaspels, snoerhaspels en draadhaspels

Je bent op zoek naar een haspel. Voor je kabel of je tuinslang. Belangrijk is in ieder geval voor jou dat de draad of slang niet meer in de knoop zal raken bij het oprollen ervan. Want dat is wel een grote frustratie, elke keer als je klaar bent met je klus. Eenvoudig oprollen en netjes opbergen, dat is wat je wil! En dat kan door gebruik van haspels. Je hebt de keuze uit haspels waar je zelf het snoer of de slang moet oprollen door middel van een draaiend handvat of zichzelf oprollende haspels met een veer. Die laatste zijn het makkelijkst voor je en schelen je veel tijd en ergernis.


Haspels voor...

Je hebt haspels voor waterslangen, luchtslangen, elektra kabels, touw en linten, nylon koord en zelfs schrikdraad. Eigenlijk voor alles wat überhaupt op te rollen is. Haspels vergemakkelijken je werkzaamheden. Je bent eerder klaar met opruimen en bovendien kun je sneller met je klus beginnen, gewoon de kabel uit de haspel afrollen en starten maar! Wat dacht je van een handige haspel als hulpmiddel bij het leggen van vloerverwarming? De draaiende haspel voorkomt beschadigingen aan de vloerverwarmingsbuis en werkt vele malen sneller. Koppel een luchtslanghaspel aan je compressor en vergroot je werkgebied en geef jezelf reikwijdte. Zonder knakken of knikken weer lekker op te rollen. Handig voor werkzaamheden in of bij je schuur of loods. Kerstverlichting wordt helaas vaak snel en rommelig opgeborgen, waardoor breuk in de draad kan ontstaan zodat hij bij gebruik de volgende keer misschien kapot is. Of erger, er brand zou kunnen ontstaan. Rol alles netjes en veilig op met een haspel. Je tuinslang zit altijd in de knoop. Dat weet je. Met een zelf oprollende haspel is dat verleden tijd. Bevestig de tuinslaghaspels aan de muur in je tuin en je hebt te allen tijde een startklare slang voorhanden. Uittrekken, waterkraan aan en sproeien maar!


Veel gemak

Je hebt er zo veel gemak aan en haspels nemen je zo veel ellende en ergernis uit handen. Twijfel niet langer en schaf een haspel aan, voor welk project dan ook waar je mee bezig bent. Je kunt voor allerlei bezigheden een haspel gebruiken, als het materiaal waar je mee werkt maar enigszins oprolbaar is. Zelfs schrikdraad, hebben we net gelezen. Maar in je tuin is het wel het meest bekende ongemak, die in de war geraakte tuinslang vol met oude knikken waar plotseling geen water meer uitkomt. Zorg dat de slang goed is opgerold na gebruik en je hebt er nooit meer last van!

Op zoek naar een zaak dat een ruime aanbod aan haspels heeft? Kijk dan op de site van BDJ Holding BV.

Delen

Archief


Recente artikelen